O Nama

Tvrtka Palladio group d.o.o. osnovana je na bazi višegodišnjeg iskustva i angažmana našeg profesionalnog tima na projektima opremanja i oplemenjivanja interijera brojnih stambenih, hotelskih i javnih zona širom svijeta.

Polazimo od jednostavnog koncepta, na kojem svakodnevno gradimo naš identitet, daleko od shvaćanja dizajna kao nečega ekskluzivnog.

Naš salon zadovoljava sve zahtjeve za kompletno opremanje stambenog prostora. Svi proizvodi su u potpunosti projektirani i proizvedeni prije svega u Italiji i zemljama regije.

Sve naše ponude nastaju pažljivim spajanjem tehničkih i estetskih rješenja kako bi što bolje zadovoljile svakog našeg kupca i pomogle mu u ostvarenju vlastitih zamisli.

Dizajn naših proizvoda se zasniva na funkcionalnim oblicima koji kombiniraju estetiku i praktičnost. Kroz naš asortiman pokušavamo da zadovoljimo različite ukuse nudeći klasične i moderne linije modularnog namještaja, a koji može biti personaliziran prema vašem ukusu i potrebama.

Nemoguće je zamisliti lijep i funkcionalan životni prostor bez namještaja koji vam osigurava potpunu opuštenost. Naše mogućnosti su neograničene, a vaša kreativna rješenja mogu kombinirati asimetrične kocke, višenamjenske police, polirane komode, garderoberne ormare, dnevne boravke, tapacirani namještaj i krevete a sve u klasičnom ili modernom stilu različitih završnih obrada, materijala, kože i tkanine.

Našim kupcima nudimo kompletnu uslugu u pogledu mnogobrojnih rješenja za kompletno uređenje uz prepoznatljiv talijanski dizajn, transport do vašeg doma, visok nivo servisne podrške i montažu, po principu ključ u ruke.