Dnevni boravci i garderobni ormari iz snova konačno u Zagrebu!

08.11.2015.

Tvrtka Palladio Vam predstavlja novi koncept baziran na opremanju vašeg životnog prostora. U našem ekskluzivnom salonu u Ulici kneza Branimira 173 u Zagrebu očekuju Vas razna dizajnerska rješenja ,spavaći blokovi sa garderobnim ormarima, dnevni boravci, sofe, kutne garniture i accessories.

Talijanski brand IMAB proizvodi i prilagođava različite dijelove spavaćih soba na poptuno nov i personaliziran način birajući najadekvatniji garderobni ormar prema karakteristikama vaše osobnosti: krilna vrata, klizna vrata, preklopni kut i ormar zatvorenog tipa. Nudimo vam razne vrste dodataka, boja i tekstura za klasične i moderne garderobne ormare.

Na vama je da u skladu s vašim potrebama izaberete najbolju kompoziciju vašeg ormara. U našoj ponudi možete naći također i zaobljene elemente kao i elegantne linije za vaš garderobni ormar, zatim veliki izbor dodatne oprema: unutrašnje ladice, nosač za hlače, nosač za majice, stalke, nosač za kravate, stalak za cipele, stalak za rublje, izvlačnu vješalicu i unutrašnje osvjetljenje sa senzorima.

Nemoguće je zamisliti lijep i funkcionalan životni prostor bez dnevnog boravka koji vam osigurava potpunu relaksaciju. Dizajn naših dnevnih boravaka obuhvaća bazne i zidne jedinice koje mogu biti organizirane i personalizirane prema vašem ukusu. Možete birati elemente novih geometrijskih oblika, završnu obradu, zatim kombinirati različite boje elemenata baze, otvorenih i zatvorenih zidnih jedinica.

Mogućnosti su neograničene a vaša kreativna rješenja mogu kombinirati asimetrične kocke, višenamjenske police, polirane komode, sve u klasičnom ili modernom stilu sa elegantnim ukrasima i okruglim elementima.

Posjetite nas radnim danima od 8 do 20h i subotom u periodu od 8 do 15h i uživajte u personaliziranju svog doma prema vašoj osobnosti i vašem načinu razmišaljanja.

Više na www.pensarecasa.it